kindercampings met korting

Gezocht: campings om eindeloos te spelen

Gratis deelname

Geen commissie of advertenties

I love kamperen insta

Groot bereik

Onder een jonge doelgroep

Happy vibes only

We brengen kampeerders bij elkaar

I Love Kamperen Favourites

Wij introduceren de I Love Kamperen Favoritues. Dat zijn campings waar kinderen méér dan welkom zijn. Heb je kinderen echt iets leuks of bijzonders te bieden? Van eieren rapen met de boer tot een fullblown zwemparadijs: het is maar net wat bij jouw camping past. Dit is géén onpersoonlijke lijst met campings die zich zomaar aansluiten voor wat meer bereik. Wij vinden het belangrijk dat je gastvrijheid omarmt, iets bijzonders aan deze families biedt en geniet van de bedrijvigheid op de camping.  Omdat we vinden dat je op de camping de leukste herinneringen maakt!

I Love Kamperen Club

Wij willen dat zoveel mogelijk mensen zin krijgen om te gaan kamperen. Daarom zijn we de I Love Kamperen Club gestart: een community van blije kampeerders. Zij ontvangen voordeel en exclusieve acties bij campings en kampeerwinkels, maar nog belangrijker: ze ontmoeten en inspireren elkaar op onze 'online camping', delen ervaringen en zorgen voor vakantievoorpret.


Binnen de Club richten we ons óók op mensen die graag met kinderen kamperen. We willen deze gezinnen de weg wijzen naar leuke campings waar kinderen méér dan welkom zijn. Doe jij mee?


Deelname is voor jou als Favourite camping gratis. Geen advertentiekosten, geen commissie. Daar vertellen we je graag meer over. 

In het kort

 • Deelname is voor campings gratis, geen commissie of advertentiekosten.
 • De I Love Kamperen Favourites zijn gericht op mensen die met kinderen kamperen.
 • Je krijgt een eigen camping-pagina, met links naar jouw eigen website voor rechtstreekse boekingen.
 • I Love Kamperen Favourites hebben een streepje voor bij de Open Camping Dag, onze community en socials. 
  Wat vragen wij van jou? 
  • Korting of ander voordeel voor onze leden. Dit vermelden we bij jouw pagina.

  • Tekst en foto's over jouw camping mét leuke lokale tips voor kinderen.

  • Zichtbaarheid op jouw website en eventueel bij de receptie. Samen komen we verder! 

Dit krijg je van ons

ILK site telefoon

Eigen pagina op de site

Alle I Love Kamperen Favourites zijn straks handig te vinden voor alle kampeerders (of ze nou lid zijn van de club of niet). Op jouw eigen presentatiepagina delen we natuurlijk foto's (evt video als jij dat wil) en tekst. Met een directe link naar jouw eigen site (goed voor SEO!).  Gasten boeken dus gewoon rechtstreeks bij jou (zonder commissie). Wat we belangrijk vinden is dat je ook een aantal tips geeft wat er in de omgeving voor gezinnen te doen is. Jouw kans om ook je lokale ondernemers mee te nemen! 
kamperen club

 Aandacht in de leukste kampeercommunity

Onze clubleden hebben een eigen afgesloten online omgeving waar ze ervaringen en tips uitwisselen over alles dat met kamperen te maken heeft. Een groep mensen die allemaal één ding gemeen hebben: ze houden van kamperen! Wij zorgen voor een positieve, fijne vibe en zorgen voor leuke tips en acties, samen met onze partners SVR en Vrijbuiter. Uiteraard kan jij daar als camping ook een rol in spelen. Dit is volop in ontwikkeling en wat ons betreft is daar nog heel veel mogelijk voor enthousiaste campingeigenaren. Denk gerust mee!

Open Camping Dag

I Love Kamperen is de initiatiefnemer van de Open Camping Dag. In het voorjaar openen honderden campings hun poorten voor kampeerders. Duizenden mensen zoeken een plekje voor het komende seizoen en samen met onze partners maken we hier een groot evenement van. De I Love Kamperen Favourites worden extra zichtbaar gemaakt. 

Wat we van jou vragen

Korting of extra's

Om ons aanbod in het lidmaatschap voor kampeerders interessant te maken, willen we onze leden een korting of voordeel op Favourite campings aanbieden. Deze korting kan bijvoorbeeld hetzelfde zijn als bij andere lidmaatschappen. Onze leden ontvangen een digitaal pasje.


Maar: het is nóg leuker als je ook een extraatje hebt voor kinderen. Een speurtocht of welkomstkadootje  bijvoorbeeld. Hoe leuker, hoe meer mensen nieuwsgierig worden natuurlijk. De korting en acties die je aanbiedt komen op de campingpagina te staan.

Lokale tips voor kinderen

De ouders die op zoek zijn naar een leuke camping voor hun vakantie met het gezin, vinden het alleen maar ontzettend handig als jij alvast een opsomming maakt van de leukste kinderuitjes in de buurt. Een mooie kans voor lokale samenwerking!

De kindertips komen natuurlijk op jouw campingpagina te staan. 

Zichtbaarheid

Om ervoor te zorgen dat onze droom om de grootste en leukste kampeerclub van Nederland te worden werkelijkheid wordt, willen we graag zichtbaarheid. Zoveel mogelijk kampeerders moeten ons natuurlijk kunnen vinden! We willen graag te zien zijn op jouw website (met een link naar onze website) én willen zichtbaar zijn in jouw receptie door middel van een sticker op de deur en andere leuke merchandise. 


Zullen we elkaar helpen?

Hoe werkt het?

Doe je mee? Super! Meld je aan via de knop, dan ontvang je een formulier waarmee je alle benodigde zaken kunt aanleveren. Wij gaan je aanmelding beoordelen en voor je het weet ben je een echte I Love Kamperen Favourite! 

Als laatste nog even dit...

Wij zijn elke dag met kamperen bezig. We spreken met kampeerders, campingeigenaren, kampeerwinkels, brancheorganisatie, merken van kampeermiddelen, komen op beurzen en nog meer. We nemen je graag mee in de ontwikkelingen die we zien in de branche, de kampeertrends, marketingontwikkelingen en nieuwe ontdekkingen. We vinden het waardevol om contact met je te hebben: hoe het bij jou gaat en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen komen we verder! Doe je mee?


Liefs, Karin en Laura