Veelgestelde vragen

Lukt iets niet of vind je iets onduidelijk? Hier verzamelen we de meest gestelde vragen en antwoorden over de I Love Kamperen Club. Zo helpen we je graag verder! 

Waar kan ik mijn I Love Kamperen Club card vinden?

De I Love Kamperen Club card is te vinden op de "Voordelen voor leden" pagina in de Kampeercommunity. Log in met jouw clubgegevens om dit te kunnen zien. Deze inloggegevens ontvang je meestal binnen vijf minuten na het aanmelden in jouw mailbox!

Krijg ik het SVR-pasje thuisgestuurd?

Ja, binnen een week na aanmelding stuurt SVR de donateurspas per post toe. Ook ontvang je binnen een paar dagen na aanmelding een mail waarmee je kunt inloggen op de site van SVR.

Ik ben al SVR donateur, kan ik toch lid worden?

Zeker, je kunt dan lid worden van de I Love Kamperen Club voor € 14,95, om ook te kunnen profiteren van onze leuke voordelen. Dit kan via deze link.
We controleren dan jouw donateursnummer. Binnen enkele dagen is jouw aanmelding ook bij SVR verwerkt.

Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?

We maken het supermakkelijk voor je om bij de club te blijven horen! Je geeft bij aanmelding toestemming voor automatische incasso. In december incasseren we jouw lidmaatschapkosten. Tien dagen van te voren zullen we nog een reminder sturen dat deze automatische incasso eraan komt. Opzeggen kan natuurlijk ook. Dit doe je door een mail te sturen, dan incasseren we het nieuwe jaarbedrag niet.

Ik wil graag opzeggen.

Wat jammer! Mail ons dan even, dan zorgen we ervoor dat jouw lidmaatschap per 31 december van het huidige jaar vervalt. NB: het lidmaatschap loopt een kalenderjaar, je ontvangt tussentijds geen restitutie als je besluit eerder op te zeggen.

Hoe krijg ik korting bij Vrijbuiter en de I Love Kamperen webshop?

Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens voor de Kampeercommunity. Hier lees je ook alles over het gebruik van de kortingen. Kijk hiervoor bij 'Voordelen voor leden' in de community.

Hoe kan ik inloggen in de community?

Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens voor de Kampeercommunity. Log snel in en stel je voor!

Kan ik als camping of kampeerbedrijf ook voordeel bieden?

Zeker! Stuur ons even een mailtje, dan vertellen we je meer!