met je clubpas ben je welkom

Voordelen voor clubleden

Als Clublid betaal je nooit meer teveel voor je campings en kampeerspullen. Ook ben je  onderdeel van de leukste Kampeerclub van Nederland, met het hele jaar door inspiratie voor jouw buitenleven. 

Met je Clubpas zijn dit momenteel jouw voordelen:

Kampeercommunity

Kom bij de leukste online kampeergroep. Deel je ervaringen, leer van anderen en ontdek nieuwe bestemmingen.

svr logo I Love Kamperen Club

SVR Donateur

Ter waarde van 10 euro: Ontdek 2000 kleinschalige campings in Nederland en de rest van Europa en kampeer tegen lager tarief

I Love Kamperen campings

Korting bij ILK Favourites

Voordelig op vakantie: Ontvang exclusief voordeel bij meer dan 50 toffe campings voor gezinnen.

korting bij vrijbuiten I Love Kamperen Club

10% korting bij Vrijbuiter

Ter waarde van tot wel honderden euro's: Nieuwe (voor-)tent of campingstoelen? Als Clublid 10% korting op alles, online of in de winkels.

10% korting op kampeerkado's

Korting op alles in de I Love Kamperen webshop

Speciale pop-up sales

Tijdelijke acties op de beste kampeerproducten gedurende het jaar. Wanneer en wat? Dat is altijd een verrassing!

Wat wil je weten?

De I Love Kamperen Club card is te vinden op de “Voordelen voor leden” pagina in de Kampeercommunity. Log in met jouw clubgegevens om dit te kunnen zien. Deze inloggegevens ontvang je meestal binnen vijf minuten na het aanmelden in jouw mailbox!

Ja, binnen een week na aanmelding stuurt SVR de donateurspas per post toe. Ook ontvang je binnen een paar dagen na aanmelding een mail waarmee je kunt inloggen op de site van SVR.

Zeker, je kunt dan lid worden van de I Love Kamperen Club voor € 14,95, om ook te kunnen profiteren van onze leuke voordelen. Dit kan via deze link.
We controleren dan jouw donateursnummer. Binnen enkele dagen is jouw aanmelding ook bij SVR verwerkt.

We maken het supermakkelijk voor je om bij de club te blijven horen! Je geeft bij aanmelding toestemming voor automatische incasso. In december incasseren we jouw lidmaatschapkosten. Tien dagen van te voren zullen we nog een reminder sturen dat deze automatische incasso eraan komt. Opzeggen kan natuurlijk ook. Dit doe je door een mail te sturen, dan incasseren we het nieuwe jaarbedrag niet.

Wat jammer! Mail ons dan even, dan zorgen we ervoor dat jouw lidmaatschap per 31 december van het huidige jaar vervalt. NB: het lidmaatschap loopt een kalenderjaar, je ontvangt tussentijds geen restitutie als je besluit eerder op te zeggen.

Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens voor de Kampeercommunity. Hier lees je ook alles over het gebruik van de kortingen. Kijk hiervoor bij ‘Voordelen voor leden’ in de community.

Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens voor de Kampeercommunity. Log snel in en stel je voor!

Let's Chat

Waarom zou je lid worden?

Wij brengen je het hele jaar door kampeerinspiratie.  Je lidmaatschap is zó terugverdiend: met korting op meer dan 2000 campings en in kampeerwinkels is je deelname het altijd waard. Met elkaar weten we de mooiste plekken te vinden en er is altijd iemand die een tip voor je heeft. Je vakantie voorbereiden heb je snel voor elkaar en je ontmoet de leukste mensen!